بیاینه شرکت در انتخابات ریاست جمهوری موسسه المهدی

امام علی(ع) :

« ...  فَقَدْ جَعَلَ اللهُ سُبحانَهُ لی عَلَیْکُمْ حَقّاً بِوِلایَةِ أَمْرِکُمْ وَ لَکُمْ عَلَیَّ مِنَ الْحَقِّ مِثْلُ الَّذی لی عَلَیْکُم؛ خداوند برای  من  بر شما حقی  قرار داد که  زمامداری  شما را برعهده ام  نهاد و شما را نیز بر من  حق  است، همانگونه  که  مرا بر شما  » - نهج البلاغه خطبه216

در هر جامعه ­ای، انسان هایی با انگیزه های متفاوت وجود دارند. از آن­جا که انسان ذاتاً موجودی اجتماعی است، تأمین این خواست ها و عملی کردن این انگیزه ها نیز، تنها در همین حیات اجتماعی میسر است. به همین جهت حرکت کلی یک جامعه تعیین کننده و بر جهت گیری های فردی آن جامعه نیز تأثیرگذار خواهد بود.به مصداق حدیث شریف « کلکمْ راعٍ وَ کلکمْ مَسْؤُولٌ عَنْ رَعِیتِهِ – همه افراد در قبال یکدیگر مسئول هستند و باید جوابگوی این مسئولیت باشند »  این امر در جوامع بهره مند از حکومت های متکی بر آرای مردم، جلوه و نمود بیشتری دارد؛ به همین دلیل مشارکت عمومی مردم، در چنین جوامعی از نقش تعیین کننده ای برخوردار است.

در اندیشه­ سیاسی حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، حضور حداکثری و فعال مردم در عرصه‌­ی انتخابات یک اصل است و اهمیت ویژه ­ای دارد؛ زیرا مشارکت در تعیین سرنوشت اجتماعی و سیاسی، حق همه آحاد جامعه و اصلی عقلانی و شرعی است. بر همین اساس، مشارکت افراد در اداره­ ی امور اجتماعی و تعیین کارگزاران، از حقوق اولیه­ هر مسلمانی به حساب می آید. طبیعی است که هر انسانی حق دارد از حق خود استفاده نماید و در سرنوشت جامعه­ ی خود تأثیرگذار باشد. از همه مهم­تر اینکه در جامعه­‌ی دینی، حفظ نظام و تعیین سرنوشت جامعه وظیفه­ الهی است؛ از این رو حضرت امام خمینی(ره) همواره در پیام ها و سخنرانی های خویش، بر اهمیت انتخابات و ضرورت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تأکید داشتند چنانکه فرموده اند :

«این وظیفه ای است الهی، وظیفه ای است ملی، وظیفه ای است انسانی... همه ما باید در انتخابات شرکت بکنیم.»

در منظومه­ فکری حضرت آیت­ الله خامنه­ ای(مدظله العالی) نیز، شرکت در انتخابات مظهر احقاق حق و وظیفه­ الهی است؛ چنانکه فرمودند :

« انتخابات، فقط یک پدیده­ سیاسی نیست. انتخابات، مظهر حضور مردم، مظهر احقاق حق است... . هم حق و هم تکلیف مردم است که بیایند و سرنوشت کشورشان را به دست خود معین کنند... . این حق مردم است و متعلق به آن­ها؛ اما تکلیف هم هست»

مشارکت سیاسی و حضور حداکثری در انتخابات، در اندیشه­ ی حضرت امام(ره)، هم حق و هم تکلیف است؛ بدین بیان که از یک سو، حق اولیه­ ی هر فرد است از حق خود استفاده کند:

«هر کسی... حق اولیه‏اش این است که خودش انتخاب بکند یک چیزی را که راجع به مقدرات مملکت خودش است.» از سوی دیگر، حضور حداکثری تکلیفی شرعی است: «نگویید که دیگران رأی می دهند. من هم باید رأی بدهم، تو هم باید رأی بدهی، آن روستایی هم که در کنار مزرعه­ خودش کار می کند باید رأی بدهد. تکلیف است. این یک تکلیف الهی است.»

مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز، مشارکت سیاسی و حضور در انتخابات را هم حق می داند و هم تکلیف الهی:

« انتخابات یک حق است و یک وظیفه. ما هر کدام به­ عنوان یک فرد از افراد این ملت، هم حق داریم در انتخابات شرکت کنیم و هم وظیفه. کسانی که به نظام جمهوری اسلامی معتقدند، قانون اساسی را قبول دارند، هم از این حق می خواهند استفاده کنند، هم این وظیفه را می خواهند انجام دهند. »

نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با برگزاری انتخابات متعدد در چهار دهه حیات پربرکت سیاسی خود، جلوه بی‌نظیری از دموکراسی را در قالب مردم ‌سالاری دینی در معرض دید جهانیان گذاشته و مردم در طول 42 سال گذشته همواره با حضور حداکثری خود در پای صندوق‌های رأی، پشتیبانی خود را به نظام ثابت کرده‌اند. دشمن نیز در چهار دهه گذشته با نقشه‌های متعدد درصدد آسیب زدن به نظام و کشور بوده اما در طول این سال‌ها نه تنها این نقشه عملیاتی نشده است بلکه جواب عکس داده و حضور مردم پررنگ‌تر بوده است. دشمنان نظام اسلامی به خوبی دریافتند که نمی‌توانند با راه‌اندازی غائله، جنگ سخت، شبیخون فرهنگی و جنگ نرم با ملت ایران مقابله کرد و لذا دست به توطئه‌هایی برای ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت می‌زنند  و این موضوع از ماه ها قبل در اطاق جنگ آمریکا،صهیونیسم و اروپا کلید خورده و هرروز مطلب تازه ای را مطرح می کنند .

با توجه به اینکه مهمترین رویداد داخلی سال 1400 انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری است که به تشکیل اولین دولت گام دوم انقلاب و اولین دولت قرن جدید منتج خواهد شد و می تواند در آینده ایران اسلامی نقشی بسیار تعیین کننده داشته باشد و مشارکت و حضور حداکثری مردم و انتخاب اصلح ، سنگ بنای گام دوم را محکم و تثبیت کرده و سرعت ساختن ایران قوی را دوچندان می‌کند و دولت آینده در صورتی که دارای پشتوانه مردمی و قابلیت و شاکله ی جوان و انقلابی باشد می‌تواند گام بلندی در جهت تحقق مرحله "دولت اسلامی" بردارد .

اینجانبان ریاست،کارکنان،استادان و دانشجویان موسسه آموزش عالی المهدی(عج) مهر اصفهان از مردم فهیم ایران اسلامی می خواهند که همچون گذشته هشیاری خود را در شناخت نقشه‌های دشمن حفظ کرده و با تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری بصورت متحد و یکپارچه در پای صندوق های رای حضور یافته و بار دیگر با آرمانهای امام راحل خمینی کبیر(ره) و شهدای والامقام تجدید میثاق نمایند و با انتخاب فردی اصلح دین خود را به اسلام و انقلاب اسلامی ادا نمیاند.

وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ

ریاست،کارکنان،استادان و دانشجویان موسسه آموزش عالی المهدی(عج) مهر اصفهان